Certificaat

Om misbruik te voorkomen heeft het HDMI Forum een Ultra High Speed HDMI 2.1 certificaat in het leven geroepen. Zodra uw HDMI 2.1 kabel geleverd wordt met zo'n certificaat dan weet u voor 75% zeker dat u een Ultra High Speed HDMI 2.1 kabel in handen hebt. Dit certificaat is te scannen met de HDMI Cable Certification iOS- of Android App. Zodra de scan geslaagd is en de gegevens bij HDMI.org overeenkomen met de kabel welke u in uw bezit heeft, dan kunt u er 100% zeker van zijn dat u daadwerkelijk een Ultra High Speed HDMI kabel in uw bezit heeft, welke geheel aan de HDMI 2.1 specificaties voldoet.

De HDMI kabels van Ripa Connected worden geleverd met een garantiecertificaat, op dit certificaat vindt u tevens het Ultra High Speed HDMI 2.1 certificaat, zoals hierboven beschreven. Bewaar het garantiecertificaat goed, want deze is samen met uw aankoopbon uw garantiebewijs.

Scan het Ultra High Speed HDMI 2.1 certificaat om de echtheid te controleren

Download de HDMI Cable Certification app in de iOS app-store.  Download de HDMI Cable Certification app in de Google play-store.

Ultra High Speed HDMI 2.1 Certificaat

De HDMI kabels met een lengte van 1 meter, 1,5 meter, 2 meter en 3 meter worden geleverd met een Ultra High Speed HDMI 2.1 Certificaat.

Omdat wij veel vragen krijgen van klanten of wij deze kabel ook met een lengte van 0,5 meter verkopen, hebben wij besloten deze kabel wel te leveren. Omdat 0,5 meter geen standaard maat is van de HDMI 2.1 kabel is het niet mogelijk op deze kabel een certificaat aan te vragen.

De kabel is exact hetzelfde als de HDMI 2.1 kabel met een lengte van 1 meter of meer. De kwaliteit is dan ook precies hetzelfde als de langere versies.

U ontvangt gewoon 5 jaar all in garantie op deze kabel. Het enige verschil is dat er geen Ultra High Speed HDMI 2.1 Certificaat bij deze kabel geleverd wordt.